Μετανάστευση στο Κεμπέκ – Μια πύλη στη μεγάλη ζωή

Το Κεμπέκ είναι μια επαρχία που βρίσκεται στον ανατολικό Καναδά, η μεγαλύτερη σε έκταση και δεύτερη μόνο μετά το Οντάριο σε πληθυσμό. Το όνομα “Quebec” προέρχεται από τη λέξη Algonquin “kébec” που σημαίνει όπου ο ποταμός στενεύει – που αρχικά αναφερόταν στην περιοχή γύρω από την πόλη του Κεμπέκ, όπου ο ποταμός Saint Lawrence στενεύει σε ένα κενό με βράχο. Το όμορφο μέρος του Κεμπέκ είναι η μόνη καναδική επαρχία που έχει κυρίως γαλλόφωνο πληθυσμό. Πολλοί ταξιδιώτες και κάτοικοι βρίσκουν αυτό το μέρος μοναδικό μεταξύ των προορισμών της Βόρειας Αμερικής. Η γαλλική κληρονομιά της δεν ξεχωρίζει μόνο την επαρχία από τους περισσότερους αγγλόφωνους γείτονές της, επιπλέον είναι επίσης ένα από τα ιστορικά μέρη στη Βόρεια Αμερική που διατήρησε πλήρως τον γαλλόφωνο πολιτισμό της.

Σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ο Καναδάς συγκαταλέγεται στα καλύτερα μέρη στον κόσμο για ζωή. Επιπλέον, η όμορφη χώρα του Καναδά έχει καλές επιδόσεις σε πολλά μέτρα και κατατάσσεται πάνω από τον μέσο όρο στην προσωπική ασφάλεια, την οικονομική σταθερότητα, τις θέσεις εργασίας υψηλής ειδίκευσης, την ποιοτική εκπαίδευση και πολλά άλλα. Είναι αναμφισβήτητο ότι ο Καναδάς κατέχει μια μοναδική φήμη μεταξύ των εθνών του πρώτου κόσμου ως μια χώρα που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να επισκεφτούν και να μεταναστεύσουν. Ακολουθούν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους πολλοί μετανάστες φιλοδοξούν να μετεγκατασταθούν στον Καναδά και να αποτελέσουν μέρος της πλούσιας κληρονομιάς της χώρας:

1. Ο Καναδάς προσφέρει σε όλους τους πολίτες και τους μόνιμους κατοίκους καθολική υγειονομική περίθαλψη ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος.

2. Ο Καναδάς κατατάσσεται σταθερά ψηλά από την Παγκόσμια Τράπεζα. Στην πραγματικότητα, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) του Καναδά κατατάσσεται ως ένα από τα υψηλότερα στον κόσμο.

3. Η ποιότητα της εκπαίδευσης στον Καναδά είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο. Πολλοί φοιτητές επιδιώκουν μια καριέρα υψηλής ποιότητας μετά την απόκτηση καναδικού πτυχίου.

4. Οι Καναδοί δίνουν μεγάλη αξία στους φυσικούς πόρους τους. Οι πολίτες προστατεύουν την άγρια ​​ζωή και το φυσικό περιβάλλον με την εποπτεία της Κυβέρνησης.

5. Η αγορά εργασίας του Καναδά αυξάνεται. Η χώρα δημιουργεί εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο.

6. Ο Καναδάς είναι ένα ασφαλές, καθιερωμένο και ασφαλές μέρος για να ζεις με ένα δίκαιο σύστημα δικαιοσύνης και χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μεταναστεύουν ειδικά στον Καναδά και στην πανέμορφη επαρχία του Κεμπέκ – είτε πρόκειται για καριέρα, για καλύτερη ποιότητα ζωής, ίση ελευθερία και πολλά άλλα. Συνοψίζοντας, οι μετανάστες αυξάνονται καθώς επιλέγουν να έχουν μια υπέροχη ζωή μπροστά.

Η επαρχία του Κεμπέκ προσφέρει ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής μετανάστευσης που ονομάζεται Πρόγραμμα Επενδυτών Μεταναστών του Κεμπέκ (QIIP), το οποίο προορίζεται για επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν οικονομική στην οικονομία του Κεμπέκ.

είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη για μετεγκατάσταση. Παρακάτω είναι τα πλεονεκτήματα του Προγράμματος Επενδυτών Μεταναστών του Κεμπέκ:

– Οι απαιτήσεις είναι λιγότερο απαιτητικές σε σύγκριση με άλλα ομοσπονδιακά προγράμματα.

– Ένας υποψήφιος μπορεί να επενδύσει σε αυτό το πρόγραμμα χωρίς κανένα ρίσκο. Η επένδυση θα είναι εγγυημένη από την κυβέρνηση του Κεμπέκ και το πλήρες ποσό θα επιστραφεί μετά από 5 χρόνια.

– Στην αίτηση περιλαμβάνονται τα άμεσα μέλη του υποψηφίου. Ο σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα μπορούν να συνοδεύσουν τον αιτούντα στον Καναδά.

– Ο υποψήφιος μπορεί να λάβει τα ίδια προνόμια που παρέχονται στους Καναδούς πολίτες.

– Το πιο σημαντικό, η εγκατάσταση μιας ζωής στο Κεμπέκ παρέχει χαμηλότερο κόστος ζωής σε σύγκριση με άλλες επαρχίες του Καναδά. Μια καλή ποιότητα ζωής περιμένει όποιον θέλει να είναι μέρος αυτού του προγράμματος.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*