O1 Visa Πιο άξια εναλλακτική του H1b για Ινδούς μετανάστες

ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ, Καλιφόρνια – 16 Αυγούστου 2018 – Η μετανάστευση είναι ένα καυτό θέμα στις ειδήσεις των ΗΠΑ, με την προσφορά βίζας H1B να μειώνεται. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα μέσα, ιδιαίτερα για τομείς υψηλής ειδίκευσης όπου η Ινδία λάμπει, όπως η τεχνολογία. Αυτό το κενό είναι μια ελάχιστα γνωστή θεώρηση που ονομάζεται O1 και δημιουργήθηκε για τύπους καινοτόμων, από τη μηχανική έως την επιχειρηματικότητα.

Ενώ οι βίζες H1B γίνονται όλο και πιο δύσκολο να αποκτηθούν, με τα όρια να δοκιμάζονται ξανά κάθε λίγους μήνες, η O1 Visa έχει περάσει εντελώς κάτω από το ραντάρ. Η PassRight είναι μια εταιρεία που εστίασε στο να στοχεύσει εναλλακτικές βίζες. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μετανάστες που γνώρισαν από πρώτο χέρι το κόστος, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που σχετίζονται με τη διαδικασία έκδοσης βίζας στις ΗΠΑ. Η PassRight’s συνεργάζεται με την McGettrick Law PLLC, ειδικούς στην επιχειρηματική μετανάστευση για εταιρείες και ταλαντούχα άτομα.
Το προσωπικό του PassRight κατανοεί τις προκλήσεις της μετάβασης σε μια νέα χώρα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε: “Ιδρύσαμε το PassRight στις αξίες της ενσυναίσθησης, της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας και της οικονομικής προσιτότητας. Η γραφειοκρατία και η διαδικασία είναι μια πολύ ανεπιθύμητη προσθήκη σε έναν ήδη μακρύ και περίπλοκο κατάλογο προκλήσεων για κάθε μετανάστη.”

Η τεχνητή νοημοσύνη υπήρξε ένας απροσδόκητος σύμμαχος. Ωστόσο, καθώς η διαδικασία της γραφειοκρατίας μπορεί να είναι πολύ μεγάλη και πολύπλοκη, η μηχανική εκμάθηση έγινε μια σαφής λύση για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να προσδιορίσετε καλύτερα την ιδανική ευκαιρία έκδοσης βίζας για κάθε άτομο. Όλα αυτά μειώνουν το χρόνο και το κόστος των αιτήσεων μετανάστευσης, όλα με αυξημένο ποσοστό επιτυχίας. Η Denise McGettrick, Chief Legal Officer στο PassRight είπε: “Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη διαδικασία μετανάστευσης που προκαλεί φόβο και κατακερματισμό που εντείνεται από τις τρέχουσες πολιτικές μετανάστευσης. Οι αιτούντες πρέπει να αντιμετωπίσουν ακριβές νομικές αμοιβές και συχνά ανεπαρκή υποστήριξη καθώς οι δικηγόροι συχνά κατακλύζονται από χιλιάδες υποθέσεις. “

Μία από τις νομικές γνώσεις του PassRight ήταν η εστίαση στη Visa O1. Σε αντίθεση με το H1B, δεν περιορίζεται σε μια δεξαμενή 85.000 ατόμων και σήμερα δεν χρησιμοποιείται πολύ. Αυτή η Visa αποκτάται με την επίδειξη ταλέντου και τεχνογνωσίας σε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο και το PassRight παρέχει όχι μόνο υποστήριξη τεκμηρίωσης αλλά και τη χορηγία που απαιτείται για την αποδοχή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι εξαιρετικά γρήγορη για γραφειοκρατικά πρότυπα, και συχνά χρειάζονται δύο έως τέσσερις εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Περαιτέρω θεωρήσεις, όπως η Ε2 για επενδυτές, είναι επίσης διαθέσιμες, μαζί με τις πιο παραδοσιακές βίζες H1B που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και είναι πολύ πιο επικίνδυνες.

Η ζήτηση ταλέντων εξακολουθεί να ξεπερνά την προσφορά στη Silicon Valley μαζί με άλλους κόμβους καινοτομίας στις ΗΠΑ. Η PassRight είναι αποφασισμένη να μειώσει τα εμπόδια στην πλήρωση αυτών των θέσεων με τα καλύτερα ταλέντα παγκοσμίως, ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης. Καθώς το πολιτικό κλίμα εντείνεται γύρω από αυτά τα θέματα, η υποστήριξη θα γίνει απλώς ένα πιο περίπλοκο ζήτημα για τους μετανάστες, τους εργοδότες και τους δικηγόρους. Αυτό το ζήτημα δεν είναι μόνο προσωπικό για την ομάδα του PassRight, αλλά για κάθε Αμερικανό που επωφελείται από την τεχνολογία που διαπερνά την κοινωνία σήμερα και δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη βοήθεια ταλέντων από το εξωτερικό. Αυτό είναι ένα ζήτημα που αγγίζει πραγματικά τις ζωές όλων στην Αμερική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

Η PassRight είναι μια εταιρεία SaaS που παρέχει τεχνολογία σε δικηγορικά γραφεία Μετανάστευσης του μέλλοντος, εταιρείες που επικεντρώνονται στην Οικογενειακή και Επιχειρηματική Μετανάστευση. Η PassRight είναι η πρώτη εταιρεία τεχνολογίας μεταναστευτικού δικαίου σε εθνικό επίπεδο. Στο BETA, το PassRight βοήθησε ευνοϊκά 700+ πελάτες στην απόκτηση εγκρίσεων βίζας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το PassRight στη διεύθυνση http://www.passright.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*