Το Skewering UK Τέλη Βίζας και Μετανάστευσης Νόμου

Τι άλλαξε και τι όχι.

Όταν τα πράγματα πάνε νότια, είναι επιτακτική ανάγκη να απολαμβάνουμε έναν τρόπο σκέψης γεμάτο μισό ποτήρι, που σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξουμε την ασημένια επένδυση των θεμάτων, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Κάποιες χρεώσεις έχουν αλλάξει, σίγουρα, αλλά άλλες όχι.

Η χρέωση για ένα εξαρτώμενο σχετικό αίτημα, για παράδειγμα, παρέμεινε σταθερό από το προηγούμενο έτος, επομένως συνεχίζει να είναι λίγο περισσότερο από £3.200. Αυτό δεν είναι καθόλου μικρός αριθμός, αλλά όπως θα δούμε στη συνέχεια, η περίσταση θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο σοβαρή.

Στο ίδιο ύφος, μια αίτηση για το καθεστώς του «εξαρτώμενου συγγενή πρόσφυγα» μειώθηκε με αρκετά μόρια. Επί του παρόντος, ένα αίτημα για πολιτογράφηση θα σας κοστίσει πάνω από 1.300 £.

Το αίτημα για αόριστη αναχώρηση για διαμονή θα κοστίσει 2.300 £ στα οικονομικά σας. Ακριβώς αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι τέτοιες δαπάνες δεν αποτελούνται από την πρόσθετη επιβάρυνση για την υγεία, που — στηρίξτε τον εαυτό σας — πιθανότατα θα κοστίσει διπλάσια από ό,τι το 2017 (δηλαδή 200 £). Αν ψάχνετε για Μαθήματα Μεταναστευτικού Δικαίου υπάρχουν διαθέσιμα διαδικτυακά μαθήματα νομικής.

Προστέθηκε ανησυχία.

Όπως μπορείτε τώρα, υπάρχουν πολλά είδη βίζας. Τα κακά νέα είναι ότι από αυτά είναι πολύ ακριβά σε σύγκριση με το 2017. Το κόστος για αίτημα για απεριόριστη άδεια παραμονής, για παράδειγμα, αυξήθηκε με 92 £ από 2.297 £.

Η τιμή όσον αφορά τη βίζα επίσκεψης για λιγότερο από μία δεκαετία αυξήθηκε κατά 31 £. Ένα αίτημα για διακανονισμό κόστισε 1.464 £ πέρυσι. Το 2018, θα πρέπει να πληρώσετε 1.523 £. Εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για εκπρόσωπο μιας επιχείρησης στο εξωτερικό, θα πρέπει να πληρώσετε 610 € από 587 £, όπως κόστισε πέρυσι.

Αυτά τα ποσά είναι όλα απαίσια, αλλά σίγουρα δεν είναι η χειρότερη πτυχή όλης αυτής της εταιρείας. Η πιο σοβαρή πτυχή είναι ότι το Υπουργείο Εσωτερικών επενδύει ένα τμήμα του κόστους που χρεώνει για την επεξεργασία των αιτήσεων.

Για την απεικόνιση αυτής της κατάστασης με ένα παράδειγμα: η δαπάνη του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διεκπεραίωση της εγγραφής ιθαγένειας είναι 264 £. Εντός του 2016 και του 2017, τα άτομα χρεώθηκαν 936 £. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό κέρδος 672 λιρών, ένα ποσό που μπαίνει νόμιμο στην τσέπη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τα θέματα δεν έχουν αλλάξει καθόλου, καθώς, υπό το πρίσμα της τελευταίας αύξησης του κόστους για τις βίζες και τα παρακείμενα έγγραφα, το Υπουργείο Εσωτερικών είναι υποχρεωμένο να αποκομίσει επιπλέον κέρδη. Χρειάζεστε ενημερωμένα διαδικτυακά μαθήματα μεταναστευτικού δικαίου τώρα αμέσως.

Όσοι έκαναν αίτηση για βίζα πριν από τις 6 Απριλίου είναι τυχεροί. Αν ρίξετε μια ματιά εδώ, θα δείτε ότι οι βίζες είναι σταθερά πιο ακριβές επειδή το κόστος συντήρησης ολόκληρου του συστήματος μετανάστευσης αυξάνεται σημαντικά. Αυτό είναι λογικό, αν και δεν μπορεί να σε καθυστερήσει τόσο πολύ.

Αυτή η πτυχή, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με τις τιμές διεκπεραίωσης των θεωρήσεων. Για να είναι πραγματικά σοβαρά τα πράγματα, εάν το αίτημά σας έχει απορριφθεί την αρχική φορά, θα πρέπει να πληρώσετε όλες τις περιπτώσεις που οποιοσδήποτε υποβάλει νέο αίτημα.

Παράγοντες για την Αύξηση.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι βίζες έχουν γίνει τόσο δαπανηρές είναι το τεράστιο κύμα μετανάστευσης που προκλήθηκε από πρόσφυγες από την Ανατολή. Η αύξηση, λοιπόν, υπονοείται ως διαδικασία κατά το δυνατόν μεγαλύτερης κατάσβεσης της φωτιάς.

Ένας άλλος λόγος – και πολύ λιγότερο ικανοποιητικός σε σύγκριση με τον αρχικό – είναι το απλό κέρδος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αυτό, επομένως πρέπει να το δηλώσουμε όπως το βλέπουμε. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους το Υπουργείο Εσωτερικών αποκομίζει κέρδη.

Το πρώτο είναι σίγουρα μέσω της αύξησης των τιμών μιας μεγάλης ποικιλίας βίζας και της μείωσης εκείνων για τις οποίες υπάρχει μηδενικό μεγάλο ενδιαφέρον. Το δεύτερο είναι η απόρριψη αιτημάτων.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν η αίτησή σας απορριφθεί, δεν λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων. Αυτά τα χρήματα πηγαίνουν κατευθείαν στο Υπουργείο Εσωτερικών και σε άλλα τρίτα μέρη. Αυτές οι πρακτικές ανεβάζουν το ετήσιο κέρδος του Υπουργείου Εσωτερικών έως και 800%.

Αυτό το ποσό είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα μεγαλύτερα άτομα να τρέμουν από την αδυναμία τους. Υπάρχει και ένας τρίτος λόγος που ευθύνεται για την άνοδο των τιμών των βίζας: έχει υποτεθεί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν τρελαίνεται ποτέ στην πραγματικότητα με τους υπερπόντιους υπαλλήλους σήμερα.

Το Brexit έγινε για έναν σκοπό. Αν και δεν ασχολούμαστε ποτέ με τη θεωρία συνωμοσίας, είμαστε μάλλον πρόθυμοι να σκεφτούμε ποιες οι φήμες και οι εικασίες έχουν τουλάχιστον έναν πυρήνα πραγματικότητας.

Η σκέψη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Από τη σκοπιά του Υπουργείου Εσωτερικών, αυτά τα νέα κόστη αξίζουν από μελλοντικά πλεονεκτήματα που θα αποκτήσουν αυτοί που θα αποκτήσουν τη βίζα τους. Με απλά λόγια, εξασφαλίζουν στους υποψηφίους ότι θα επωφεληθούν πολύ από τις βίζες τους.

Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια, προφανώς. Δεν υπάρχει τίποτα που να εξασφαλίζει σε έναν καθαρό Βρετανό πολίτη μια τρομερή ζωή, επειδή όλα συνοψίζονται στις δεξιότητες, την εμπειρία του ατόμου καθώς και – ας προχωρήσουμε και ας το επισημάνουμε, τύχη. Μαθήματα Μεταναστευτικού Δικαίου είναι ο καλύτερος τρόπος για τη βελτίωση της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*