Δικηγόρος Μετανάστευσης

Το να έχετε έναν ειδικευμένο δικηγόρο μετανάστευσης για να σας προστατεύει γίνεται πιο κρίσιμο. Καθημερινά, οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ζητήματα μετανάστευσης.

Η συζήτηση γύρω από το Deferred Childhood Arrivals (DACA) και τη μοίρα των DREAMers συνεχίζεται. Οι απειλές κατά των ποσοστώσεων μετανάστευσης και των λεγόμενων Sanctuary Cities εντείνονται. Η προτεινόμενη κατασκευή ενός τείχους στα σύνορα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού και η κριτική του για τον αριθμό των μελών της οικογένειας κατόχων πράσινης κάρτας που γίνονται δεκτοί στη χώρα πυροδοτεί μια ήδη φλεγόμενη φωτιά.

Για πολλούς που σήμερα ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτά τα ζητήματα είναι ανησυχητικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επαγγελματική νομική εκπροσώπηση είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων σας. Τα άτομα των οποίων τα μέλη της οικογένειας ενδέχεται να κινδυνεύουν θα πρέπει να ρωτούν: “Πώς μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στους κατάλληλους δικηγόρους μετανάστευσης κοντά μου;”

Επιλογή δικηγόρου μετανάστευσης κοντά μου

Πιστοποίηση νομικής πρακτικής

Τα άτομα που αναζητούν έναν ειδικευμένο δικηγόρο μετανάστευσης κοντά μου θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι υποψήφιοι έχουν πλήρως τα προσόντα στην πρακτική του νόμου περί μετανάστευσης των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολλά άτομα που παρουσιάζονται ως ειδικοί στη μετανάστευση, σύμβουλοι, «συμβολαιογράφοι» και άλλοι τίτλοι έχουν προσφέρει βοήθεια έναντι αμοιβής και στη συνέχεια αποδεικνύονται ψεύτικα.

Ξεκινήστε τη διαδικασία επιλογής σας ρωτώντας αξιόπιστες πηγές ή ελέγχοντας τον ιστότοπο για έναν δικηγόρο μετανάστευσης κοντά μου, ο οποίος έχει πιστοποιηθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Πολιτείας. Στο Ντάλας του Τέξας, για παράδειγμα, η δικηγορική εταιρεία μετανάστευσης, Davis & Associates, με επικεφαλής τον κύριο δικηγόρο, Garry L. Davis, είναι πλήρως πιστοποιημένη να ασκεί το μεταναστευτικό δίκαιο στην Πολιτεία του Τέξας από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Τέξας.

Εγγύτητα

Έχετε κάνει την ερώτηση, “Πώς μπορώ να επιλέξω έναν δικηγόρο μετανάστευσης κοντά μου;” Η ύπαρξη ειδικευμένου δικηγόρου μετανάστευσης κοντά είναι απαραίτητη όταν οι περιστάσεις απαιτούν από τον δικηγόρο να ανταποκριθεί γρήγορα ή να εμφανιστεί αυτοπροσώπως. Σε περιπτώσεις στις οποίες ένα μέλος της οικογένειας έχει μπει στη φυλακή, για παράδειγμα, ένας δικηγόρος μετανάστευσης εκτός πόλης μπορεί να μην είναι χρήσιμος.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να επισκέπτεστε συχνά τον δικηγόρο μετανάστευσης για ενημερώσεις και για να παρέχετε τεκμηρίωση για συγκεκριμένες καταστάσεις. Η Davis & Associates συνεργάζεται με πελάτες στο Ντάλας, Ft. Worth, Plano, Frisco, McKinney και γύρω περιοχές.

Ιατρείο Ειδικότητας Μετανάστευσης

Ορισμένα δικηγορικά γραφεία ασκούνται σε ένα ευρύ φάσμα νομικών κλάδων. Η επιλογή ενός δικηγόρου και μιας εταιρείας που ειδικεύεται αυστηρά σε θέματα μετανάστευσης αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Αυτές οι εταιρείες παραμένουν ενημερωμένες με ό,τι συμβαίνει στον τομέα του μεταναστευτικού δικαίου. Για παράδειγμα, η δικηγορική εταιρεία Dallas Immigration Law Firm, Davis & Associates, ειδικεύεται στην Οικογενειακή Μετανάστευση, στην Επιχειρηματική Μετανάστευση Δικηγόρων Μετανάστευσης, σε θέματα Visa και Πράσινης Κάρτας, Απέλαση και Πολιτικό Άσυλο.

Επίσης, ένας αφοσιωμένος δικηγόρος μετανάστευσης κοντά μου θα πρέπει να έχει πολυετή εμπειρία σε συνεργασία με άτομα επιβολής του νόμου και δικαστές στην περιοχή. Η εξοικείωση και η εμπιστοσύνη βοηθούν κατά την επικοινωνία των περιστάσεων μιας υπόθεσης.

Συμπόνια και Επικοινωνία

Δεν δείχνει κάθε δικηγόρος μετανάστευσης πραγματική ανησυχία και σεβασμό για πελάτες με προβλήματα μετανάστευσης. Αν και οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί, μια αρχική δωρεάν διαβούλευση θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ο δικηγόρος μετανάστευσης είναι ειλικρινής που επιθυμεί να σας βοηθήσει ή βλέπει την υπόθεσή σας απλώς ως μια άλλη καθημερινή κατάσταση, πιθανώς να ανατεθεί σε έναν κατώτερο συνεργάτη.

Με μια δωρεάν διαβούλευση για πρώτη φορά με την Davis & Associates στο Ντάλας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσετε την κατάστασή σας σε έναν συμπονετικό και πολύγλωσσο δικηγόρο μετανάστευσης.

Αφοσιωμένοι στην επιτυχία και την προστασία των πελατών τους, η Davis & Associates θα συζητήσει την υπόθεση, θα προσφέρει ρεαλιστικές επιλογές και θα παρέχει σαφή κατανόηση των τελών για τη διαχείριση της κατάστασης.

Δωρεάν Διαβούλευση για Πρώτη Φορά

Πολλοί δικηγόροι μετανάστευσης δεν προσφέρουν δωρεάν διαβούλευση για πρώτη φορά για να συζητήσουν μια υπόθεση. Αυτή η συνάντηση είναι ένα όφελος τόσο για τον δικηγόρο όσο και για τον υποψήφιο πελάτη. Οι λεπτομέρειες των περιστάσεων του ατόμου μπορούν να εξεταστούν ενώ ο δικηγόρος μετανάστευσης αξιολογεί την ουσία της υπόθεσης. Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί παρομοίως να καθορίσει εάν ο δικηγόρος μετανάστευσης φαίνεται ειλικρινής και ικανός.

Επικοινωνήστε με τους δικηγόρους μετανάστευσης Davis & Associates

Η Davis & Associates συναντά και ξεπερνά όλους τους καλύτερους λόγους για την επιλογή του καλύτερου δικηγόρου μετανάστευσης κοντά μου. Αυτή η βραβευμένη εταιρεία είναι πιστοποιημένη από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Τέξας και ασκεί το μεταναστευτικό δίκαιο για πάνω από μια δεκαετία. Για όσους βρίσκονται στο Dallas-Fort Worth Metroplex, το Davis & Associates είναι κοντά και διαθέσιμο. Οι δικηγόροι και το προσωπικό είναι εκπαιδευμένοι και επικεντρωμένοι αυστηρά σε θέματα μεταναστευτικού δικαίου και είναι συμπονετικοί και φροντίζουν για την επιτυχία και την ευημερία των πελατών τους. Η δέσμευση του πελάτη είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για την επιλογή δικηγόρου μετανάστευσης κοντά μου.

Ανατρέξτε στην ενότητα Άρθρα του ιστότοπου Davis & Associates για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα πλήρες φάσμα τρεχόντων θεμάτων μετανάστευσης.

Το πιο σημαντικό, για τη δωρεάν πρώτη σας διαβούλευση, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες της Davis & Associates για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού που είναι βολικό για εσάς. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 972-347-0830 ή να επισκεφτείτε τη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε ένα ραντεβού.

Σχετικά με την Davis & Associates:

Η Davis & Associates είναι η δικηγορική εταιρεία μετανάστευσης της επιλογής στο Βόρειο Τέξας, συμπεριλαμβανομένων των Dallas, Fort Worth, Plano, Frisco, McKinney και των γύρω περιοχών. Οι δικηγόροι τους παρέχουν εμπειρογνώμονες νομικούς συμβούλους για όλες τις πτυχές του νόμου περί μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένης της υπεράσπισης της απέλασης, των εγγράφων habeas corpus και mandamus, της οικογενειακής μετανάστευσης, της μετανάστευσης που χρηματοδοτείται από την απασχόληση, της επενδυτικής μετανάστευσης, της συμμόρφωσης με τον εργοδότη, της προσωρινής βίζα για εργασία και κολέγιο, μόνιμη διαμονή πολιτογράφηση, επεξεργασία προξενικής θεώρησης, παραιτήσεις και προσφυγές. Ο δικηγόρος Garry L. Davis είναι Πιστοποιημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο στο Δίκαιο Μετανάστευσης και Ιθαγένειας από το Συμβούλιο Νομικής Εξειδίκευσης του Τέξας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*