Πώς να βρείτε τον καλύτερο δικηγόρο μετανάστευσης

Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα μετανάστευσης, πώς βρίσκετε τον καλύτερο δικηγόρο μετανάστευσης για να σας εκπροσωπήσει;

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τον κατάλληλο δικηγόρο ή δικηγόρο μετανάστευσης για να σας καθοδηγήσει μέσα από την ποικιλία νόμων και κανονισμών που σχετίζονται με τη μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές υπηρεσίες για νομική εκπροσώπηση διαθέσιμες. Τα Global Law Centers συνειδητοποιούν ότι έχετε επιλογές όταν επιλέγετε μια δικηγορική εταιρεία μετανάστευσης και κάνετε το επιπλέον μίλι για να διασφαλίσετε ότι η πορεία σας προς την απόκτηση βίζας εργασίας στις ΗΠΑ ή πράσινης κάρτας είναι ομαλή.

Για να διευκολύνουμε τη μετάβασή σας, το προσωπικό του γραφείου μας μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Φαρσί, Χίντι, Ταγκαλόγκ, Ουρντού και Παντζάμπι. Πολλοί από τους διεθνείς πελάτες μας έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για αυτές τις πρόσθετες υπηρεσίες που κάνουν τη μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες μια απλούστερη διαδικασία. Διαβάστε από τη σελίδα μαρτυριών μετανάστευσης για να διαβάσετε για τις εμπειρίες των προηγούμενων πελατών μας.

Ο δικηγόρος μας για θέματα μετανάστευσης στα Global Law Centers φέρνει επίσης πολυετή εμπειρία σε κάθε νομικό θέμα με το οποίο ασχολούμαστε. Από την προετοιμασία βίζας h1b, βίζες TN, βίζες L έως αιτήσεις αρραβωνιαστικών και πράσινης κάρτας, σύντομα θα καταλάβετε γιατί είμαστε η καλύτερη δικηγορική εταιρεία μετανάστευσης στο Λος Άντζελες και την Κομητεία Όραντζ.

Ένας άλλος λόγος που είμαστε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία μετανάστευσης είναι η ευελιξία και η ταχύτητά μας. Τα περισσότερα θέματα υποβάλλονται αποτελεσματικά από τα Παγκόσμια Νομικά Κέντρα εντός εβδομάδων και όχι μηνών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, βοήθεια με βίζες αρραβωνιαστικών H1B, K1 και K3, πιστοποίηση εργασίας και πράσινες κάρτες με βάση την απασχόληση και την οικογένεια.

Τα Παγκόσμια Νομικά Κέντρα μπορούν επίσης να βοηθήσουν εταιρείες και υπαλλήλους με τη μετανάστευση επιχειρήσεων. Είτε είστε διαχειριστής νοσοκομείου που ενδιαφέρεται να αποκτήσει βίζα μετανάστευσης νοσοκόμων για αύξηση του προσωπικού είτε στέλεχος που θέλει να προσλάβει ταλέντα από το εξωτερικό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*