7 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν προσλάβετε δικηγόρο μετανάστευσης βίζας

Πολλοί δικηγόροι μετανάστευσης βίζας δεν χρεώνουν τέλος διαβούλευσης. Παρέχουν αυτή την ευκαιρία στους πιθανούς πελάτες τους, προκειμένου να τους δώσουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν μαζί τους και να κάνουν τις ερωτήσεις τους. Έτσι, αυτή η ευκαιρία μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε εάν ο δικηγόρος είναι κατάλληλος επαγγελματίας με τον οποίο μπορείτε να συνεργαστείτε. Παρακάτω δίνονται μερικές από τις σημαντικές ερωτήσεις που μπορεί να θέλετε να κάνετε κατά την πρώτη σας συνάντηση με τον δικηγόρο.

1. Εξειδίκευση

Τα δικηγορικά γραφεία έχουν πολλούς ειδικούς στην ομάδα τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε έναν ειδικό που χειρίζεται μόνο θέματα που σχετίζονται με τη μετανάστευση. Λάβετε υπόψη ότι η γνώση και η εμπειρία είναι τα πρωταρχικά εργαλεία κάθε επαγγελματία στο χώρο του δικαίου.

Οι ειδικοί έχουν την καλύτερη γνώση για τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του τύπου καταστάσεων. Δεδομένου ότι οι νόμοι για τη μετανάστευση συνεχίζουν να αλλάζουν, μόνο ένας ειδικός μπορεί να έχει τις ενημερωμένες γνώσεις σχετικά με αυτό.

2. Εμπειρία

Οι δικηγόροι μετανάστευσης έχουν πολυετή εμπειρία σε αυτό το τμήμα και έχουν χειριστεί εκατοντάδες υποθέσεις. Επομένως, μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε για το ιστορικό του δικηγόρου. Θα πρέπει να είναι σε θέση να περιγράψουν τις στρατηγικές τους για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε την υπόθεση εάν το θέμα παραπεμφθεί στο δικαστήριο.

Οι έμπειροι δικηγόροι κατανοούν την επιβολή του νόμου και βρίσκονται στα καλά βιβλία των υπαλλήλων. Δεδομένου ότι είναι έμπειροι, είναι εξοικειωμένοι με διαφορετικές πολιτικές δικαστηρίων. Επομένως, είναι σε πολύ καλύτερη θέση να χειριστούν αυτά τα θέματα από τους γενικούς δικηγόρους.

3. Στρατηγική

Μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε τον δικηγόρο για το σχέδιο δράσης του. Θα πρέπει να είναι σε θέση να σας δώσουν ένα χρονοδιάγραμμα για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα για την πρόοδο της υπόθεσης. Οι έμπειροι δικηγόροι μπορούν να σας πουν για τη στρατηγική τους, προκειμένου να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

4. Πιθανότητες επιτυχίας

Οι έμπειροι δικηγόροι μετανάστευσης έχουν υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Αλλά μπορεί να θέλετε να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία που δίνει ρεαλιστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Εξάλλου, δεν θέλετε να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία που δίνει κενές υποσχέσεις.

5. Διαθεσιμότητα

Οι έμπειροι δικηγόροι μετανάστευσης είναι αρκετά απασχολημένοι. Αλλά αν είναι πολύ απασχολημένοι, μπορεί να μην είναι σε θέση να επικεντρωθούν στην περίπτωσή σας. Επομένως, μπορεί να θέλετε να τους ρωτήσετε για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. Επομένως, μπορεί να θέλετε να τους ρωτήσετε για το πότε μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται για την περίπτωσή σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι διαθέσιμα για την περίπτωσή σας.

6. Κόστος

Πριν υπογράψετε τη σύμβαση με τον δικηγόρο μετανάστευσης που επιθυμείτε, σας προτείνουμε να συζητήσετε και την οικονομική πτυχή. Επίσης, οι υπηρεσίες τους μπορεί να περιλαμβάνουν αμοιβή διατήρησης, ωριαία χρέωση και τη συχνότητα χρέωσης.

7. Γραπτό Συμβόλαιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει γραπτή σύμβαση με τον δικηγόρο μετανάστευσης. Αυτό θα σας δώσει μια αρκετά καλή ιδέα για τις ευθύνες και τις προσδοκίες. Αυτή θα είναι μια συμφωνία win-win τόσο για εσάς όσο και για τον δικηγόρο σας.

Με λίγα λόγια, αυτές είναι μόνο μερικές από τις σημαντικές ερωτήσεις που μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε στον δικηγόρο μετανάστευσης κατά την πρώτη σας διαβούλευση. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο δικηγόρο για να χειριστεί το θέμα σας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*