Κορυφαίες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πρόσληψη δικηγόρου μετανάστευσης

Εφόσον μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε αρκετούς μήνες προτού διευθετηθεί η υπόθεση μετανάστευσης, είναι καλύτερο να συνεργαστείτε με έναν καλό δικηγόρο μετανάστευσης. Η συνεργασία με αυτούς τους επαγγελματίες μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε τη διαδικασία χωρίς καμία δυσκολία, καθώς είναι εξοικειωμένοι με κάθε βήμα της διαδικασίας. Παρακάτω δίνονται μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να αναζητήσετε τον καλύτερο επαγγελματία για να συνεργαστείτε.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι ο δικηγόρος που πρόκειται να προσλάβετε μπορεί να λάβει την κλήση σας ή να απαντήσει στα email σας έγκαιρα. Θα πρέπει να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω φαξ, κειμένου, Skype, email και τηλεφώνου.

Γενικός Ιατρός

Δεν είναι καλή ιδέα να πάτε με γενικό γιατρό. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να συνεργαστείτε με έναν ειδικό και όχι έναν επαγγελματία που μπορεί να αναλάβει κάθε είδους νομικές υποθέσεις. Δεδομένου ότι οι νόμοι για τη μετανάστευση συνεχίζουν να εξελίσσονται, μόνο ένας ειδικός έχει την ενημερωμένη γνώση αυτών των θεμάτων.

Πάγιο τέλος

Ο επαγγελματίας που πρόκειται να προσλάβετε θα πρέπει να μπορεί να χρεώσει μια σταθερή τιμή όσον αφορά τις υπηρεσίες του. Μερικοί δικηγόροι χρεώνουν μια μικρή αμοιβή στην αρχή, αλλά παρουσιάζουν πολλούς λόγους για να χρεώσουν περισσότερα αργότερα. Από την άλλη πλευρά, έμπειροι επαγγελματίες θα σας δώσουν μια λίστα με τα εκτιμώμενα έξοδα που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε.

Πρόσβαση στο Case Fle

Ορισμένοι δικηγόροι δεν μπορούν να επιτρέψουν την πρόσβαση στον φάκελο της υπόθεσής σας, εκτός εάν πληρώσετε για αυτό. Είναι καλύτερα να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία που μπορεί να σας δώσει ένα σαρωμένο αντίγραφο όλων των εγγράφων της υπόθεσής σας. Θα σας βοηθήσει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι η υπόθεσή σας οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαδικτυακή Παρουσία

Αν ψάχνετε για έναν καλό δικηγόρο για να συνεργαστείτε, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο και να διαβάσετε τα σχόλια των πελατών. Τώρα, εάν ο δικηγόρος σας εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, μπορεί να έχει συνεργαστεί με πολλούς πελάτες. Εάν έχουν πολλές αρνητικές κριτικές, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε άλλο προφίλ.

Νομική Συμφωνία

Εάν πρόκειται να προσλάβετε δικηγόρο μετανάστευσης, μην υποτιμάτε τη σημασία της υπογραφής μιας νομικής συμφωνίας. Αυτή η συμφωνία θα σας παρέχει προστασία σε περίπτωση που ο δικηγόρος σας δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του. Εκτός από αυτό, αυτή η συμφωνία θα σας αναφέρει τον αριθμό των υπηρεσιών που πρόκειται να πληρώσετε.

Εγγυήσεις και κενές υποσχέσεις

Μπορεί να θέλετε να προσέχετε τις κενές υποσχέσεις και εγγυήσεις. Οι έμπειροι δικηγόροι μετανάστευσης μπορούν να προβλέψουν πιθανά προβλήματα που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σε όλη τη διαδικασία. Δεν θα σας πουν απλώς ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία.

Εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις

Εάν πρόκειται να προσλάβετε έναν δικηγόρο μετανάστευσης, βεβαιωθείτε ότι οι υπηρεσίες του δεν είναι αδικαιολόγητα χαμηλές. Θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για το τι θα καλύπτουν οι χρεώσεις των υπηρεσιών τους. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αρχικές καταθέσεις, ραντεβού παρακολούθησης, βοηθητικά θέματα και αιτήματα για πρόσθετα αποδεικτικά στοιχεία.

Εν ολίγοις, αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο δικηγόρο μετανάστευσης για να χειριστεί την υπόθεσή σας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*