Συνήθη λάθη που γίνονται σε αιτήσεις και αιτήσεις μετανάστευσης

Μια αναφορά προς την Υπηρεσία Τελωνείων και Μετανάστευσης των ΗΠΑ (USCIS) είναι γενικά ένα αίτημα για κάποιου είδους βίζα ή άλλο νομικό καθεστώς για να βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αναφορές του USCIS είναι ο τρόπος με τον οποίο τα άτομα επιδιώκουν να προσαρμόσουν το καθεστώς, να γίνουν νόμιμος μόνιμος κάτοικος, να ανανεώσουν ή να αλλάξουν μια βίζα ή να φέρουν συγγενείς ή υπαλλήλους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αναφορές είναι προφανώς εξαιρετικά σημαντικές. Αλλά λάθη γίνονται συνεχώς στις αναφορές. Βλέπω αυτά τα κοινά λάθη πάρα πολύ συχνά.

Ψέματα στο USCIS. Αυτό είναι εύκολα το μεγαλύτερο λάθος. Τα ψέματα σε φόρμες μετανάστευσης, ακόμη και μικρά ψέματα, μπορούν να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα τέλεια αίτηση. Είναι πολύ καλύτερο να παραδεχτείς κάτι και να το αντιμετωπίσεις κατάματα, παρά να το αγνοήσεις. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το ποινικό μητρώο. Το USCIS σίγουρα θα ανακαλύψει τυχόν ποινικές καταδίκες. Η μη αποκάλυψη ποινικής καταδίκης είναι μια κακή στρατηγική, αλλά ένας λαός χρησιμοποιεί συνεχώς. Μια καλύτερη στρατηγική είναι να τα παρουσιάσετε με ακρίβεια και μετά να παρουσιάσετε απόδειξη αποκατάστασης.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές εκδόσεις του ονόματος και της διεύθυνσής σας. Το USCIS αναζητά συνέπεια για να βοηθήσει στην επίλυση της ογκώδους γραφειοκρατίας που λαμβάνει. Μπορείτε να το βοηθήσετε πολύ χρησιμοποιώντας με συνέπεια ακριβώς το ίδιο όνομα, γραμμένο με τον ίδιο τρόπο, σε όλη τη γραφική εργασία. Το “John Thomas Smith” πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε φορά, όχι το “John Smith” εδώ και το “JT Smith” εκεί. Ομοίως, η διεύθυνση που χρησιμοποιείται θα πρέπει να είναι η πραγματική, μόνιμη διεύθυνσή σας. Μην πεις ότι ζεις κάπου που δεν ζεις.

Αποτυχία ενημέρωσης της διεύθυνσής σας μετά τη μετακόμισή σας. Εάν μετακινηθείτε από τη μια διεύθυνση στην άλλη, είναι υποχρεωτικό να ενημερώσετε το USCIS εντός 10 ημερών. Αποτυχία δημιουργίας πλήρων αντιγράφων όλων των εγγράφων που υποβλήθηκαν. Μόλις ολοκληρώσετε την αναφορά σας, δεν έχετε τελειώσει! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τέσσερα πράγματα που πρέπει να συμβούν: 1) ένας διπλός έλεγχος ότι όλα έχουν ολοκληρωθεί και υπογραφεί, 2) ένα επιπλέον αντίγραφο όλων όσων έχουν δημιουργηθεί για τα αρχεία σας, 3) επαλήθευση ότι η αναφορά σας αποστέλλεται στη σωστή διεύθυνση , και 4) αποστολή με απόδειξη παραλαβής. Ένα πλήρες αντίγραφο όλων όσων στείλατε, με την ίδια μορφή και παραγγελία που το στείλατε, θα σας βοηθήσει πολύ εάν το USCIS τοποθετήσει λάθος οποιοδήποτε από τα έγγραφά σας ή ζητήσει μια προσωπική συνέντευξη.

Χρησιμοποιώντας έναν «σύμβουλο μετανάστευσης» χωρίς άδεια. Προτού προσλάβετε κάποιον για να σας βοηθήσει σε μια αίτηση μετανάστευσης, βεβαιωθείτε ότι θα υπογράψει την αίτηση USCIS ως εκπρόσωπός σας. Εάν αρνηθούν, αυτό είναι ένα κόκκινο σημάδι ότι δεν τους επιτρέπεται να ασκούν το μεταναστευτικό δίκαιο. Τουλάχιστον, μην υποθέτετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την εκπροσώπηση μετανάστευσης από δικηγόρο.

Βασιζόμενοι σε αναρτήσεις στο Διαδίκτυο και φόρουμ για την προετοιμασία της αναφοράς σας. Ενώ πολλά φόρουμ μπορούν να έχουν χρήσιμες και χρήσιμες συμβουλές, χρησιμοποιούνται καλύτερα για τον εντοπισμό ζητημάτων, παρά για νομικά συμπεράσματα. Η νομοθεσία για τη μετανάστευση έχει πολλές εξαιρέσεις και περίπλοκους κανόνες και οι κανόνες αλλάζουν συχνά. Οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγετε από ένα φόρουμ στο Διαδίκτυο πρέπει να επιβεβαιωθεί με κάποιον που γνωρίζει πραγματικά τη νομοθεσία για τη μετανάστευση.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*